2000 доларів США за незаконний перетин кордону

Новини Вінниці / 2000 доларів США за незаконний перетин кордону

Правоохоронці з Могилів-Подільського районного відділу поліції зафіксували спробу хабарництва з боку чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон України.

Під час перевірки документів виявлено, що у 20-річного мешканця Одеської області відсутні законні підстави для виїзду за межі країни. Він пропонував прикордонникам хабар у розмірі 2000 доларів США, сподіваючись на те, що це дозволить йому пройти без перешкод.

Слідчі вчасно задокументували цей факт, а гроші, що були вилучені як матеріальні докази, забезпечують правоохоронні органи. Зловмисника затримано та доставлено до ізолятора тимчасового тримання. Проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України, яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Новини Вінниці / 2000 доларів США за незаконний перетин кордонуНовини Вінниці / 2000 доларів США за незаконний перетин кордону
Михайло Білик

19 квітня, 2024