3:3. У драматичному протистояння вінницька «Нива» не змогла утримати перемогу

Новини Вінниці / 3:3. У драматичному протистояння вінницька «Нива» не змогла утримати перемогу

Перша офіційна гра у цьому році сьгогодні, 8 квітня, для вінницької «Ниви» виявилася доволі напруженої. Попри вдалий початок, господарі не змогли у підсумку виграти у «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка). Гостям з Київщини вдавалось постійно «наздоганяти», а у додані хвилини досягти бажаного – нічиєї.

На 10-ій хвилині з пенальті Артур Загорулько відкрив рахунок у грі. Це перший гол «Ниви» у 2023-ому. Але на 33-ій хвилині теж з 11-метрової позначки відновили рівновагу вже футболісти з Київщини – Олексій Литовченко не схибив. За кілька хвилин вінничани знову вийшли уперед. На 36-ій хвилині зі штрафного Олексій Швець точно поклав м’яч у дальній кут воріт.

На 53-ій хвилині Загорулько пробіг пів поля та передав м’яч праворуч Щвецю, який зробив рахунок 3:1. Але вже на 54-ій хвилині «Чайка» скоротила відставання – 3:2 – завдяки удару Литовченка.

На 90+ хвилині «Чайка» забила втретє після розіграшу кутового. Отже, у результаті лише нічия. Закономірно, адже гра була рівною та гості навіть дещо переважали у тиску на чужі ворота.

Відео можна подивитися за посиланням

Макс Мельник

8 квітня, 2023