Агентство у справах біженців споруджує на Вінниччині шість будинків та шукає фахівців

Новини Вінниці / Агентство у справах біженців споруджує на Вінниччині шість будинків та шукає фахівців

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) шукає інженерів-будівельників й архітекторів для створення житла для переселенців. Наразі у Вінницькій області за підтримкою організації споруджують вже шість будинків.

«З початку бойових дій агентство ООН у справах біженців надало тимчасово переміщеним сім'ям екстрене тимчасове житло. Щоб більше почуватися як удома, УВКБ ООН також надало матраци, постільну білизну, лампи на сонячних батареях та такі предмети, як мило та рушники, тощо», - йдеться у повідомленні організації.

У тісній співпраці з українською владою та місцевими громадами УВКБ ООН і надалі надаватиме гуманітарну допомогу та підтримку людям та громадам для відбудови їхніх домівок та життів.

По мірі того, як мільйони українців готуються до наближення холодної та суворої зими, УВКБ ООН за щедрої підтримки своїх донорів працює над тим, щоб забезпечити постраждале населення гідним та безпечним місцем для проживання. Проте є проблема…

«У зв'язку з цим УВКБ ООН шукає кандидатів на позиції фахівців з питань житла, а саме інженерів та досвідчених архітекторів на позиції фахівців з питань житла для залучення до проектів з відновлення та координації Шелтера житла у наших офісах у Вінниці, Дніпрі та Києві.

Ми шукаємо кваліфікованих професіоналів з вищою освітою, які прагнуть нових звершень і хотіли б долучитися до процесів відновлення України. Якщо ви цікавитеся можливістю розпочати кар'єру в Організації Об'єднаних націй і, зокрема, УВКБ ООН, ми запрошуємо вас надіслати заповнену форму (https://www.unhcr.org/…/UNHCR_Personal_History_Form-P11.docx) на vacancy@UNHCR .org, вказавши цікаве для вас місто офісу», - вказують в агентстві у справах біженців.

admin

21 вересня, 2022