Андрій Поліщук передав керівництво «Вінницяобленерго» Юрію Касічу

Новини Вінниці / Андрій Поліщук передав керівництво «Вінницяобленерго» Юрію Касічу

В АТ «Вінницяобленерго» змінився виконавчий менеджмент. Про «виробничу перерву» на посаді гендиректора компанії для «відновлення сил та здоров’я перед наступним важким осінньо-зимовим періодом» заявив її багаторічний керівник Андрій Поліщук.

Нагадаємо, раніше він написав заяву про складання повноважень депутата Вінницької облради, мотивуючи рішення потребою сконцентруватися на роботі благодійного фонду. Тепер повідомив про рішення про відпочинок від основної роботи.

«Коли восени минулого року почалися перші обстріли по інфраструктурі і світло в домівках українців згасло, мало хто знає, що саме вінницькі енергетики знайшли можливість відновити постачання електроенергії не тільки для вінничан, а й для інших областей України. Ми стали «запальничкою», від якої відновлювалась енергосистема України після блекауту. Щодня і щоночі, попри повітряні тривоги, ми працювали, щоб в будинках було світло, а критична інфраструктура та економіка області ефективно працювала в умовах погодинних відключень.

Так, не все вдавалось, але ми впорались. І ми викладались на повну. Така напружена емоційна робота негативно вплинула на здоров’я багатьох моїх колег, власне, і на моє. Тому нещодавно я клопотав перед Наглядовою Радою АТ "Вінницяобленерго" щодо виробничої перерви у моїй професійній діяльності на посаді Генерального директора. Ця перерва мені потрібна для відновлення сил та здоровʼя перед наступним важким осінньо-зимовим періодом», - написав у Facebook А.Поліщук.

Він зазначив, що передає «управління компанією та професійний колектив, який працює як єдиний і надійний механізм, досвідченому менеджеру Юрію Касічу», від якого прийняв управління акціонерним товариством у вересні 2014 року.

«Все моє життя – це енергетика. Я пройшов довгий шлях від електромонтера до Генерального директора обленерго. Це колосальний досвід. І це не просто професія. Для мене - це покликання всього мого життя. Тому я і надалі буду в енергетиці, з енергетиками і для людей», - наголосив Андрій Поліщук.

Макс Мельник

31 травня, 2023