Арестович назвав Україну «новим Ізраїлем» та прогнозує війну «до 2035 року»

Новини Вінниці / Арестович назвав Україну «новим Ізраїлем» та прогнозує війну «до 2035 року»

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що Україна перетворюється на новий Ізраїль. Таке судження базується на припущенні, що війна з Росією може тривати до 2035 року…

В інтерв'ю російському правозахисникові Марку Фейгіну Арестович розповів своє бачення подальших подій на території України.

«Ця війна не остання з Росії. Як Ізраїль і араби пройшли п'ять великих воєн між собою, поки зрозуміли, що ці методи не діють і треба переходити до інших. Так буде і у нас. Не знаю, чи знадобиться п'ять, але кілька військових зіткнень до 2035 року нам гарантовані. Це означає зіткнення кожні два, а можливо п'ять років. І великі зіткнення кожні сім-вісім років», - озвучив власну думку Арестович.

Він вважає, що українцям, які не готові до постійних зіткнень, краще виїхати тимчасово з країни. При цьому він підкреслив, що систему безпеки в Україні необхідно повністю змінити і вдосконалити.

«Тим, хто до цього не готовий, хто зараз кричить про те, як жити і ростити дітей, потрібна якась інша країна. Тут новий Ізраїль. Тільки масштаби крутіше і страшніше. Хто не готовий - є Іспанія і багато інших країн. Їдьте туди, якщо ви не готові», - додав Арестович.

Він заявив, що Україна перетворилася на велику так звану Запорізьку Січ.

«Україна перетворюється на гігантську Запорізьку Січ, де ніколи не питали, якою мовою ти говориш, а запитували, чи готовий ти розділити такий спосіб життя, жити, як ми і вмирати за це, якщо доведеться. Повернулися всі стародавні архетипи і вони працюють. Потрібно визначитися. Це і є Україна, з такою вона долею», - додав Арестович.

Кожна людина має власну думку. Безсумнівно можна погодитися з тим, що заключення миру, до якого зараз нібито прагнуть усі сторони, не вирішить проблеми. Адже Росія не досягла мети – знищення демократичної України, де, як виявилося, люди вміють працювати та жити багатше за росіян. З іншого боку будь-які гарантії безпеки, про які стільки говорять в Офісі президента, не відіб’ють бажання Москви захопити Київ, який є складовою частиною їхнього «світогляду», тобто «руського миру», а також відновлення міфічної територіальної величі Російської імперії.     

Олег Верлан

11 квітня, 2022