Арсен Аваков розповів, як за 17 хвилин калинівські "ягуарівці" звільнили Харківську ОДА. Відео

Новини Вінниці / Арсен Аваков розповів, як за 17 хвилин калинівські "ягуарівці" звільнили Харківську ОДА. Відео

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав та видав книгу під назвою «2014. Миттєвості харківської весни». В документальній повісті розповідається про драматичні події, які відбулися в Харкові на початку 2014-го. В книзі, зокрема, згадується і про те, як  бійці «Ягуару» з Калинівки за 17 хвилин вибили сепаратистів з будівлі Харківської ОДА і тим самим врятували і місто від трагічної долі Донецька, Луганська, та багатьох інших міст Донбасу, які сьогодні потерпають від сепаратистів та російських найманців.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав та видав книгу під назвою «2014. Миттєвості харківської весни». В документальній повісті розповідається про драматичні події, які відбулися в Харкові на початку 2014-го. В книзі, зокрема, згадується і про те, як  бійці «Ягуару» з Калинівки за 17 хвилин вибили сепаратистів з будівлі Харківської ОДА і тим самим врятували і місто, і область від трагічної долі Донецька, Луганська, та багатьох інших міст Донбасу, які сьогодні потерпають від сепаратистів та російських найманців.

Презентував видання автор на своїй сторінці у Facebook.

«Книга писалася довго і важко - бо я хотів не просто розповісти історію першої перемоги в гібридній війні, не тільки передати настрій, нерв тих місяців, днів і годин, а й осмислити події в Харкові в контексті загальної ситуації в країні, проаналізувати складні зовні і внутрішньополітичні процеси в Україні і навколо неї»,-  зазначив Арен Аваков.

В анонсі видання зазначено, що книга буде цікава тим, хто займається історією, в ній багато фактів, документів, а ще аналіз і філософське осмислення автором процесів, безпосереднім учасником яких він був.

Марина Карабай

2 січня, 2021