Аварія у промисловому районі Вінниці: один водій травмований, поліція розслідує

Новини Вінниці / Аварія у промисловому районі Вінниці: один водій травмований, поліція розслідує

У промисловому районі міста Вінниця, 5 березня близько 7 години ранку, сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць С. Зулінського та Енергетичної.

За попередньою інформацією, автомобіль Seat, яким керував 51-річний водій, під час виконання розвороту виїхав на смугу зустрічного руху, що призвело до зіткнення з автомобілем Ford.

Унаслідок цього ДТП 58-річний водій автомобіля Ford отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу для надання допомоги.

Правоохоронці проводять розслідування, щоб встановити обставини та причини цієї аварії. Обидва водії перевірені на наявність алкоголю у крові, і результати показали, що вони були тверезі. Обидва автомобілі зараз знаходяться на арештмайданчику для подальшого проведення експертизи.

За цим інцидентом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розслідування триває для встановлення повних обставин цієї події.

Михайло Білик

6 березня, 2024