Бабуся подарувала вінницькій прокурорці елітну квартиру у Києві

Новини Вінниці / Бабуся подарувала вінницькій прокурорці елітну квартиру у Києві

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК), здійснюючи фінансовий контроль за посадовцями шляхом моніторингу способу життя публічних службовців, виявила доволі цікаву нерухомість у прокурорки з Вінниці. Як виявилося, бабуся подарувала жінці квартиру в елітній новобудові поблизу станції метро «Либедська» у Києві.

Про це повідомляє НАЗК.

«Прокурор відділу прокуратури Вінницької області отримала довіреність на представництво інтересів та розпорядження квартирою, яку купила її бабуся. А згодом онучка отримала цю квартиру у подарунок», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що квартира у «маленькій Франції в центрі Києва» – житловому комплексі «Французький квартал 2» обійшлася бабусі у 3,7 млн грн.

«В рамках здійснення моніторингу способу життя НАЗК перевірило доходи родички чиновниці. Так, в якості доходів бабуся отримувала лише пенсію та субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на квартиру. Водночас сума офіційних доходів декларантки та членів її сім’ї становила 365 629 грн», - зазначають у Нацагенстві.

Макс Мельник

11 січня, 2023