Без Барбози: вінницька «Нива» підсилилась гравцями захисної ланки, а бразильський форвард відмовився виступати за команду

Новини Вінниці / Без Барбози: вінницька «Нива» підсилилась гравцями захисної ланки, а бразильський форвард відмовився виступати за команду

Вінницька «Нива» продовжує підсилення складу. Юрій Ярошенко підбирає досвідчених виконавців, але в його команді залишається проблемною лінія нападу. В останній момент зірвалось підписання забивного бразильця.

Як стало відомо Sport.ua, вінницька «Нива» розраховувала підсилитися бразильським нападником Клаудінеєм Барбозою да Сілвою, який раніше виступав за першоліговий «Епіцентр».

Перемовини з Барбозою були проведені успішно, він повинен був з'явитися в розташуванні «Ниви» наприкінці липня, але в останній момент, пославшись на сімейні обставини, відмовився повертатися в Україну.

Тож поки що у «Ниви» є лише один номінальний форівард.

За інформацією джерела видання, черговими літніми новачками «Ниви» стали воротар Богдан Шухман, який останніми роками захищав кольори хмельницького «Поділля» і центральний захисник Дмитро Рогульський, який виступав за «Сталь» (Кам'янське), АФСК, а минулого сезону в аматорській першості Київської області.

У клубній пресслужбі зазначають, що підписано контракти із двома досвідченими футболістами. Це 29-річний захисник Роман Никитюк, який має досвід виступів у Першій Лізі та УПЛ. З 2010 по 2017 роки виступав за луцьку «Волині», з 2018 по 2019 роки – за «Рух» (м. Винники), у 2020 році грав у «Минаї», а згодом повернувся до «Волині». У 2021 році Роман грав за «Карпати» (Галич) а потім за «Гірник-Спорт». Сезон 2022/2023 років провів у ФК «Львів».

Ще один новачок - 26-річний воротар Ян Вічний. З 2014 по 2018 роки він виступав за «Ворсклу», а у 2021 році – за СК «Полтава». Відтепер стоятиме на варті воріт «Ниви».

Макс Мельник

31 липня, 2023