Безкоштовні майстер-класи для дітей та експертні консультації фахівців: провайдер ЕВЕРЕСТ™ працює для своїх абонентів

Новини Вінниці / Безкоштовні майстер-класи для дітей та експертні консультації фахівців: провайдер ЕВЕРЕСТ™ працює для своїх абонентів

Ми живемо в складні часи: війна змінила звичне розмірене життя, оголила страхи, змусила все переосмислити та переоцінити. Постійна тривожність, стрес, втома, потужний інформаційний вплив виснажують і травмують психіку.

Щоб допомогти й морально підтримати абонентів, практично з перших днів війни провайдер домашнього інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ започаткував два проєкти: «Ліхтарик» та «Експерт_Інфо». Це нові для компанії напрямки соціальної діяльності, але завдяки продуманим форматам та активній роботі доволі швидко вдалося зацікавити й залучити до участі в них багатьох містян і родини, які знайшли прихисток у Вінниці.

Актуальні запитання та компетентні відповіді експертів

Мета інтерактивної рубрики «Експерт_Інфо» — допомогти людям швидко отримати компетентні відповіді на важливі питання, яких із початком війни з’явилося чимало. Фахівці різних сфер діяльності вже надали сотні консультацій та порад. До мікрофона були запрошені профільні лікарі, юристи, психологи, освітяни, працівники соціальної сфери, ветеринарні лікарі, технічні експерти, фітнес-тренерка.

Поставити питання гостю студії може кожен охочий на офіційних сторінках соцмереж провайдера інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™.

Заняття і розваги для наймолодших абонентів ЕВЕРЕСТ™

Найбільш травматичний досвід під час війни отримують діти. Вони потребують особливої підтримки, піклування і спілкування. Саме зараз дітям так бракує нових приємних вражень і яскравих емоцій. Завдання дорослих — заспокоїти, відволікти, розвеселити, зробити все можливе, щоб діти запам’ятали не війну, а безтурботне дитинство, та з надією дивилися у світле майбутнє. Допомогти в цьому покликаний проєкт «Ліхтарик» від інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™.

У рамках цього проєкту щотижня для дітей різного віку проводяться цікаві творчі, кулінарні, спортивні, танцювальні майстер-класи. На безоплатних заняттях «Ліхтарика» побували сотні маленьких вінничан і дітей, що разом із дорослими вимушено покинули свої домівки в інших містах і селах України. Діти пекли піцу, смачне печиво, готували бургери, міксували коктейлі, створювали іграшки, прикраси, листівки й обереги, гралися і розважалися на інтерактивних майстер-класах, вивчали іноземні мови й повторювали танцювальні рухи, малювали в різних техніках, навіть вивчали основи самооборони.

Година активних занять завжди запалює усмішки на кожному обличчі. Навіть дорослі не можуть втриматися, і разом із дітьми із задоволенням фантазують та майструють оригінальні вироби.

Як стверджують психологи та педагоги, такі майстер-класи, окрім того, що добре заспокоюють, ще й навчають дітей спілкуватися, налагоджувати контакти, сприяють розкриттю творчих талантів. Але чи не найважливіше — зменшують тривожність, допомагають дітям відволіктися, почуватися в безпеці й забути про шалену реальність.

Найкраща оцінка ідеї проєкту та її реалізації, найбільша вдячність — величезна кількість охочих і щирі усмішки дітей та дорослих, які приходять на майстер-класи «Ліхтарика».

Щоб записати дитину на безплатний майстер-клас, потрібно бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ та активно користуватися послугами. Залишити заявку на підключення домашнього інтернету та кабельного телебачення можна на сайті everest24.com.ua.

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00856-п від 03 серпня 2020 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

admin

30 січня, 2023