Біг босоніж: за нічну погоню вінничанин отримав від патрульних 6 протоколів

Новини Вінниці / Біг босоніж: за нічну погоню вінничанин отримав від патрульних 6 протоколів

Вночі 5 серпня після тривалої погоні вінницьким патрульним довелося затримати містянина, який кермував легковиком у стані сп’яніння і без відповідних документів. Більш того, опинившись у майже тупиковій ситуації, чоловік мав надію, що втече завдяки бігом, але по дорозі втратив капці…

Вночі 5 серпня після тривалої погоні вінницьким патрульним довелося затримати містянина, який кермував легковиком у стані сп’яніння і без відповідних документів. Більш того, опинившись у майже тупиковій ситуації, чоловік мав надію, що врятується бігом, але по дорозі втратив капці…

Про дещо кумедний випадок, який трапився в ніч з 4-го на 5 серпня йдеться на сторінці Facebook патрульної поліції Вінниччини. Близько 02:20 інспектори побачили, що вулицею Київською автомобіль Volkswagen Golf їде без увімкненого ближнього світла фар. Патрульні подали водію сигнал про зупинку. Проте вінничанин лише додав газу.

Намагання відірватися від поліцейського Prius вузькими вуличками Замостя не мала успіху. У кінці кінців 44-річний водій зупинив авто на вул. Кармалюка і спробував відірватися від переслідування бігом. Знову невдача. Чоловік загубив капці, а босоніж на спринтерську дистанцію сили не розрахував. Його наздогнали.

А далі почалося найцікавіше. Виявилося, що водій їздив напідпитку, і це вже вдруге с початку року. Отже на вінничанина склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

«Ще 2 протоколи порушник отримав за злісну непокору та незупинку на вимогу працівників поліції. За те, що їхав без світла, не мав відповідних документів та, будучи позбавленим права керування, сів за кермо, на нього виписали ще 3 постанови. Загалом патрульні поліцейські склали на кермувальника-втікача 6 адміністративних матеріалів», - йдеться у повідомленні патрульних.

   

Макс Мельник

6 серпня, 2019