Біля Калинівки на Вінниччині перевернулася автівка. Трьох людей врятував військовий

Новини Вінниці / Біля Калинівки на Вінниччині перевернулася автівка. Трьох людей врятував військовий

Сьогодні, 24 лютого, о 13 годині, на трасі Житомир – Могилів-Подільский поблизу Калинівки Вінницької області сталась дорожньо-транспортна пригода. Автівка з водієм та двома пасажирами вилетіла в кювет на перевернулася.

Сьогодні, 24 лютого, о 13 годині, на трасі Житомир – Могилів-Подільский поблизу Калинівки Вінницької області сталась дорожньо-транспортна пригода. Автівка з водієм та двома пасажирами вилетіла в кювет та перевернулася.

Як вказують у пресслужбі Нацгвардії, подія відбулась поблизу стрілецького тиру військової частини, який знаходиться біля траси. Солдат строкової служби 8-го полку оперативного призначення ім. І. Богуна Микола Стрільчук витягнув з автомобіля трьох чоловіків, які потрапили у ДТП, та надав їм першу медичну допомогу.

«Я патрулював по території стрілецького тиру, раптом побачив, як на дорозі автомобіль почало нести боком та перевернуло. Зрозумів, що потрібно швидко реагувати й одразу підбіг до місця події та почав діставати потерпілих з автомобіля. На щастя усі були пристебнуті й ніхто не постраждав», - розповідає гвардієць Микола Стрільчук.

Після допомоги потерпілим гвардієць одразу доповів черговому військової частини, який одразу відправив військових медиків, аби переконатися, що всі живі та ніхто не постраждав.

Новини Вінниці / Біля Калинівки на Вінниччині перевернулася автівка. Трьох людей врятував військовий Новини Вінниці / Біля Калинівки на Вінниччині перевернулася автівка. Трьох людей врятував військовий
Макс Мельник

24 лютого, 2021