Біля Вінниці 94-річний водій скутера загинув у ДТП

Новини Вінниці / Біля Вінниці 94-річний водій скутера загинув у ДТП

У селищі Вороновиця на Вінниччині сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої життя втратив 94-річний водій скутера.

За попередніми даними поліції, аварія сталася через зіткнення автомобіля Hyundai Tucson та скутера Honda Dio. Водій скутера, мешканець смт Вороновиця, отримав травми, що призвели до його смерті на місці пригоди.

Інцидент стався через те, що водій скутера не надав перевагу у русі автомобілю. Водій автомобіля не постраждав, і його зразки крові взяли для проведення токсикологічної експертизи.

Наразі правоохоронні органи розпочали досудове розслідування цієї трагедії. Згідно з Кримінальним кодексом України, водієві автомобіля загрожує до 8 років позбавлення волі за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до смерті потерпілого.

Подальші обставини та причини аварії встановлюватимуться в ході слідства. Транспортні засоби, що брали участь у пригоді, були поміщені на арештмайданчик для подальшого розслідування.

Новини Вінниці / Біля Вінниці 94-річний водій скутера загинув у ДТПНовини Вінниці / Біля Вінниці 94-річний водій скутера загинув у ДТПНовини Вінниці / Біля Вінниці 94-річний водій скутера загинув у ДТП