Близько 30 мільйонів виділили з бюджету Вінниці на завершення побудови нового корпусу лікарні ШМД

Новини Вінниці / Близько 30 мільйонів виділили з бюджету Вінниці на завершення побудови нового корпусу лікарні ШМД

Депутати міської ради під час чергового пленарного засідання схвалили рішення профінансувати з бюджету громади будівництво в обсязі 29 млн грн нового корпусу для сучасного відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги у Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, яке розпочалось у 2017 році.

Депутати Вінницької міської ради під час чергового пленарного засідання схвалили рішення профінансувати з бюджету громади будівництво в обсязі 29 млн грн нового корпусу для сучасного відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, яке розпочалось у 2017 році.

Як повідомили на сайті Вінницької міськради, дане рішення було ухвалене сьогодні, 30 жовтня. Це зумовлене тим, що цей об'єкт є стратегічним не лише для міста, а й для всього регіону.

Наразі будівельні роботи на фінішній прямій. Фактично збудовано 3 600 квадратних метрів нового корпусу. На першому поверсі облаштують відділення екстреної медичної допомоги з протишоковим залом, на другому – буде реанімація на 18 робочих місць. На третьому поверсі – ургентний блок на чотири операційні та зала телемедицини.

Щоб до кінця року завершити роботи, депутати міської ради схвалили рішення додатково профінансувати з бюджету громади будівництво в обсязі 29 млн грн.

Далі, з наступного року, відбуватиметься оснащення відділення відповідно до сучасних європейських стандартів.