Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові звання

Новини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові звання

Командир бригади "Червона Калина" полковник Олег Мироненко звершив урочисту церемонію вручення державних нагород та нових звань воїнам своєї бригади.

Згідно з повідомленням, військовим були вручені державні нагороди та нові звання за їхню мужність та вислужену службу. Особливу увагу отримали гвардійці, які неодноразово відзначилися у боях з російськими окупантами та брали активну участь в оборонних та наступальних операціях. Крім того, вони отримали символічний подарунок від бригади - бойовий шеврон батальйону.

"Я щиро вдячний вам за вашу бездоганну службу, вірність присязі та сумлінне служіння українському народу. Ви своїми вчинками неодноразово доводили свою мужність, сміливість та відповідальність. Я пишаюся кожним з вас. Слава Україні!", – зазначив полковник Олег Мироненко.

Новини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові званняНовини Вінниці / Бригада "Червона Калина" отримала відзнаки та нові звання
Михайло Білик

14 квітня, 2024