Буде фантастична атмосфера! Женя Галич у суботу чекає всю Вінницю на концерті

Новини Вінниці / Буде фантастична атмосфера! Женя Галич у суботу чекає всю Вінницю на концерті

Рокер-воїн Женя Галич у суботу приїде у Вінницю!

3 грудня о 19.00 у Royal pub фронтмен найромантичнішого українського рок-гурту O.Torvald, який нині боронить нашу країну у складі ЗСУ, чекатиме всіх вінничан і гостей міста на своєму особливому акустичному концерті.

Це буде ексклюзивний концерт із надзвичайними враженнями, фантастичною енергетикою, щирими одкровеннями та багатьма сюрпризами!

Адже акустичні концерти – це завжди неповторна і винятково гарна камерна атмосфера та можливість послухати улюбленого артиста на відстані витягнутої руки.

У суботній вечір Женя Галич вийде на сцену, щоб подарувати вінницьким прихильникам позитивні емоції та підтримати моральних дух.

Концерт не буде схожим на традиційні виступи O.Torvald і здивує презентацією особистих пісень та віршів Жені Галича, які раніше ніде не звучали.

- Ви вперше зможете почути пісні гурту O.Torvald у подібному звучанні. Також будуть мої особисті пісні та вірші, які ви до цього ще не чули, – ділиться Женя Галич. – Ми плануємо створити затишну і дуже ніжну атмосферу на сцені і у залі. Якщо ви хоч раз бачили мене на вар’єте-шоу «Рояль», ви приблизно розумієте, наскільки це відрізняється від гучного рок-концерту.

Приходьте у суботу, 3 грудня, о 19.00 у Royal pub разом співати улюблені пісні і ділитися тим, що на серці!

Затишний акустичний концерт Жені Галича в амплуа, яке кардинально відрізняється від притаманного рок-музиканту, приємно вразить і розкриє співака з іншого боку!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у Royal pub, театрі ім. Садовського, готелі «Франція», креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», Вінницькій філармонії, магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

admin

1 грудня, 2022