Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасад

Новини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасад

Сьогодні, 20 липня, десант вінницьких архітекторів оглянув руїни Будинку офіцерів. Фахівцям запропонували прийняти участь у майбутньому конкурсі проєктів щодо відновлення будівлі.

«Як і в Харкові планують залишити фасад зруйнованої облдержадміністрації, на прикладі ЦУМу Хрещатику в Києві: за історичною частиною будівлі - нова сучасна. Який вигляд матиме відновлений Будинок офіцерів у Вінниці - знатимемо згодом. Буде конкурс проєктів», - написав у Facebook після чергового перебування на території закладу начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов..

Він зазначив, що говорив із архітекторами Вінниччини про можливі варіанти реконструкції задля збереження історії і пам’яті «про людей, які загинули 14 липня на площі Перемоги». Поки що будівлю «законсервують».

Нагадаємо, дипломати Швейцарії та Ізраїлю запевняли, що їхні країни допоможуть з реконструкцією та відновленням будівлі.

Новини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасадНовини Вінниці / Будинок офіцерів у Вінниці «законсервують» до зими. В оновленій будівлі залишать старий фасад