«Був ловцем ворожих шахедів»: Сьогодні Вінниця прощається з 57-річним полеглим захисником Михайлом Нечипоруком

Новини Вінниці / «Був ловцем ворожих шахедів»: Сьогодні Вінниця прощається з 57-річним полеглим захисником Михайлом Нечипоруком

Сьогодні, 16 березня, Вінницька громада з великим сумом прощається з непереможним захисником, 57-річним Михайлом Нечипоруком, який віддав своє життя на захист Батьківщини в боротьбі з агресією російських окупантів.

Михайло Нечипорук віддавав честь своєї країни, стоячи на передовій у складі мобільної групи, призначеної для прикриття неба від ворожих дронів. Його мужність та відвага стали прикладом для багатьох, а його вчинки на полі бою варто запам’ятати на десятиліття.

Серце воїна перестало битися 15 березня, залишивши всім нам пам’ять про непереможного героя з 57 роками життя за плечима.

Михайло Нечипорук народився 31 грудня 1966 року у Липовці. Після закінчення місцевої школи, він продовжив своє навчання у Вінницькому політехнічному інституті, отримавши диплом факультету машинобудування. У мирний час він був послідовним працівником фірми з виготовлення вікон та дверей, а також щасливим батьком для своїх двох дітей.

Проте, коли прийшла велика загроза для України, Михайло не міг залишитися осторонь. Разом із своїм старшим братом він добровільно вступив до лав Збройних Сил, поклавши на вагу своє життя на служінні Батьківщині. Його вчинки в боротьбі з окупантами стали прикладом відваги та самопожертви.

Церемонія прощання з Михайлом Нечипоруком розпочнеться о 12:30 на його батьківщині у Липовці, а похоронний обряд відбудеться близько 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Пам’ять про Михайла Нечипорука залишиться невмирущою. Його вчинки та самопожертву на служінні Батьківщині запам’ятають і вшанують покоління.