Чарівний різдвяний концерт! 17 січня Вінницю вразить легендарна «Піккардійська Терція»

Новини Вінниці / Чарівний різдвяний концерт! 17 січня Вінницю вразить легендарна «Піккардійська Терція»

Їхні голоси здатні замінити найрідкісніші інструменти та захоплюють своїм кришталевим звучанням, а кожний концерт — це завжди неймовірна феєрія емоцій!

«Піккардійська Терція» 17 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського запрошує всіх вінничан і гостей міста на «Чарівний Різдвяний концерт»!

Це буде винятковий концерт-подарунок Вінниці у казковий період зимових свят!

Почуємо найпрекрасніші давні і сучасні колядки та щедрівки, а також всі улюблені пісні, які легендарна вокальна формація створила за 30 років на сцені.

Приходьте заколядувати разом із музичними легендами України і відпочити душею, насолоджуючись особливою атмосферою, улюбленими хітами і надзвичайним співом «Піккардійської Терції».

— Життя не зупинити! Традиції не знищити! Продовжуємо жити, творити, співати, колядувати. Не втрачаємо здатності радіти життю! Запрошуємо щиро вінничан та гостей міста 17 січня на Коляду із Терцією! — діляться «піккардійці». — Будемо раді побачити вас, шановні слухачі, у цей час, адже ми маємо підтримати один одного, маємо бути сильними. Зараз від кожного з нас залежить перемога України і допомога нашій армії. Для цього завжди душу треба тримати світлою, а серце відкритим. Ми спробуємо вам у цьому допомогти, адже Різдво — це свято, коли мрії збуваються! Давайте дамо один одному трішки добра, світла та надії!

«Піккардійська терція» — визнані метри співу а-капела, гордість України, володарі Шевченківської премії та унікальний колектив, який обожнюють у всьому світі!

Географія виступів формації вражаюча: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Канада, США, Великобританія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сінгапур!

Внесок «Терції» у пісенну культуру України — безцінний: у своєму репертуарі музиканти мають понад 400 музичних творів 12-ма(!) мовами та 15 різножанрових альбомів.

На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців!

Кожна пісня у їхньому виконанні сповнена неймовірно потужної енергетики та завжди вражає музичною й вокальною досконалістю.

А головне — їхня музика — та, яка по-справжньому творить світ любові, добра та краси.

Зараз «Піккардійська Терція» активно виступає із благодійними концертами та збирає кошти для наших захисників. Вінницький концерт не стане винятком — частина коштів із продажу квитків буде передана на підтримку наших найкращих воїнів Збройних сил України.

— Зараз частина гонорару із наших концертів йде на допомогу армії. У нас багато знайомих, які зараз на фронті і перш за все ми допомагаємо їм тими речами, що потрібні, — розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. — Ми без сумніву беремо участь у всіх концертах на підтримку ЗСУ. Матеріально чи духовно завжди готові взяти участь. Віримо у перемогу, донатимо на ЗСУ і підтримуємо українську армію! Пам'ятаймо — найтемніша ніч саме перед світанком!

Приходьте за незабутніми враженнями 17 січня о 19.00 у театр імені Садовського на «Чарівний Різдвяний концерт» легендарної «Піккардійської Терції»!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Організатор концерту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

admin

3 січня, 2023