Чемпіонат з футболу на Кубок Героїв АТО розпочався для команд з Вінниччини двома перемогами

Новини Вінниці / Чемпіонат з футболу на Кубок Героїв АТО розпочався для команд з Вінниччини двома перемогами

Вінницькі «Прикордонник» та «Ягуар» обіграв у матчевій зустрічі Чемпіонату України з футболу серед команд ліги учасників АТО сезону – 2020 футболістів з Хмельниччинни.

Вінницькі ФК «Прикордонник» та ФК «Ягуар» обіграли у матчевій зустрічі Чемпіонату України з футболу на Кубок Героїв АТО-2020 футболістів з Хмельниччинни.

Зустріч проходила в місті Шепетівка, що в Хмельницький області.  «Прикордонники» виграли у місцевої команди «Темп ЗСУ» з рахунком 4:1.

Калинівські «ягуарівці» теж отримали перемогу над «Темпом ЗСУ», забивши два голи у ворота господарів. Тож рахунок гри 2:0.

А ось нацгвардійці з Вінниці не змогли обіграти своїх колег із Шепетівки. Футболісти з  «Поділля НГУ»  пропустили у свої ворота три м‘ячі.

В Україні стартував 6 сезон Чемпіонату з футболу на Кубок Героїв АТО-2020. Організатором та засновником Чемпіонату вже шостий рік поспіль виступає Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!» за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства молоді та спорту України, Української асоціації футболу, Футбольного клубу «Динамо» (Київ) та усіх силових відомств країни.