Через «давні образи»: у Вінниці затримали підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень охоронцеві

Новини Вінниці / Через «давні образи»: у Вінниці затримали підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень охоронцеві

Охороняючи підприємство, вінничанин запросив «на вечерю» знайомого. Між чоловіками стався конфлікт. Нібито через давні непорозуміння. Це спровокувало бійку. Коли умовний господар знепритомнів, гість відтягнув його на двір, а сам пішов додому. Виявили охоронця вже мертвим.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на території одного із підприємств обласного центру у ніч з 15 та 16 березня виявили тіло 64-річного охоронця з ознаками насильницької смерті. До правоохоронців інформацію передали лікарі швидкої медичної допомоги.

Проведеними на місці події першочерговими заходами, слідчі, оперативники та криміналісти зібрали докази причетності до злочину 48-річного знайомого загиблого.

За попередньою інформацією, під час застілля між чоловіками виник конфлікт через давню образу. Зловмисник побив охоронця до втрати свідомості, витягнув його з приміщення на вулицю, а сам пішов додому. Через деякий час чоловік помер від отриманих травм. 

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.