Через ДТП на Вінниччині до лікарні доставлено трьох дорослих, однорічна дівчинка не постраждала

Новини Вінниці / Через ДТП на Вінниччині до лікарні доставлено трьох дорослих, однорічна дівчинка не постраждала

У Тиврівській громаді Вінниччини вдень 23 вересня сталось ДТП. Автомобіль «ВАЗ» опинився у кюветі. Через зіткнення легковик було настільки пошкоджено, що для деблокування викликали рятувальників.

Як повідомляють у ГУ ДСНС у Вінницькій області, інформація про аварію на автошляху Шпиків-Тиврів-Вінниця поблизу села Жахyівка на лінію 101 надійшла о 12:07.

«Прибувши на місце події, бійці ДСНС деблокували з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля однорічну дівчинку, двох жінок 1988 р.н. та 1994 р.н., а також 30-річного водія авто. Його та двох пасажирок бригадами екстреної медичної допомоги доправлено до лікарні. На щастя, дитина не постраждала», - повідомляють надзвичайники.

Що стало причиною автопригоди наразі встановлюється фахівцями Національної поліції.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 4 чоловіки особового складу та один спецавтомобіль.

У поліції Вінниччини зазначають, що за попередньою інформацією слідства, 30-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель Тиврівської територіальної громади, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.

В результаті аварії водій автомобіля та двоє його 35-річних пасажирів, мешканців Вінницького району, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні. Однорічна дитина, яка перебувала у салоні автомобіля, не постраждала.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди проводиться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

24 вересня, 2022