Через екстрене гальмування автобуса у Могилеві-Подільському травмовано три пасажирки. Слідство шукає винного

Новини Вінниці / Через екстрене гальмування автобуса у Могилеві-Подільському травмовано три пасажирки. Слідство шукає винного

Унаслідок пригоди у Могилів-Подільському вранці 28 лютого травмувались 3 пасажирки автобуса Mercedes-Benz. Їх госпіталізували до лікарні. Слідство з’ясовує обставини та причини ДТП.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, аварія сталась близько 08.00 у місті Могилів-Подільський по проспекту Героїв. 58-річний водій автобуса Mercedes-Benz здійснив екстрене гальмування аби уникнути зіткнення із автомобілем, який зупинився перед пішохідним переходом.

У результаті цього три пасажирки автобуса - місцеві жительки 25, 47, та 60 років - отримали травми та були госпіталізовані до медичного закладу.

Водій освідуваний, він тверезий. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

1 березня, 2023