Через масову гибель людей у водоймах у Вінниці проведуть роз’яснювальну роботу серед населення стосовно вибору місць для купання

Новини Вінниці / Через масову гибель людей у водоймах у Вінниці проведуть роз’яснювальну роботу серед населення стосовно вибору місць для купання

У Вінниці провели щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА, на чолі з  головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм. Під час наради були порушені питання безпечної поведінки на воді. Адже, як писав NaПарижі, лише за тиждень у Вінницькій області загинуло 14 людей.  

У Вінниці провели щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА, на чолі з головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм. Під час наради були порушені питання безпечної поведінки на воді. Адже, як писав NaПарижі, лише за тиждень у Вінницькій області загинуло 14 людей.  

У приміщенні Вінницької ОДА відбулась нарада, в ході якої керівники відповідних департаментів прозвітували стосовно стану справ в агропромисловому комплексі, санітарно-епідеміологічної ситуації на Вінниччині, підготовки до нового опалювального сезону, релігійної ситуації в області, присутності на Вінниччині міжнародних спостерігачів у зв’язку із проведенням парламентських виборів 21 липня 2019 року, проведення ремонтних робіт в обласному ляльковому театрі, будівництва сільських амбулаторій, нарахування житлових субсидій, проведення ЗНО, а також цілої низки інших поточних питань.

Однією з головних тем на нараді стала надзвичайно велика кількість смертей на воді з початку купального сезону. Тому керівник регіону звернув увагу присутніх на необхідності проведення широкої інформаційної кампанії стосовно безпечної поведінки на воді серед населення області, а також у засобах масової інформації.

Директор департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Вовченко зобов’язався проінспектувати населені пункти, де загинули люди, на наявність там офіційно відведених місць для купання. Як зазначив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій:

«Відпочиваючи на воді, завжди треба пам’ятати про безпеку. Основними умовами безпеки є правильний вибір та обладнання місць купання, суворе дотримання правил поведінки під час купання та постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих. Купатися в місцях, які спеціально не визначені місцевими органами виконавчої влади та не обладнані для купання людей, заборонено».

Нагадаємо, протягом двох останніх тижнів в водоймах області потонула 21 особа, серед них троє дітей.

Новини Вінниці / Через масову гибель людей у водоймах у Вінниці проведуть роз’яснювальну роботу серед населення стосовно вибору місць для купанняНовини Вінниці / Через масову гибель людей у водоймах у Вінниці проведуть роз’яснювальну роботу серед населення стосовно вибору місць для купанняНовини Вінниці / Через масову гибель людей у водоймах у Вінниці проведуть роз’яснювальну роботу серед населення стосовно вибору місць для купання