Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському Бельбеку

Новини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському Бельбеку

Росіяни та кримчани вимушені визнавати, що влада викривлює навіть очевидне. Так, майже через місяць після вибуху літака на аеродромі Бельбек у Севастополі місцеве ЗМІ вказало, що один з пілотів загинув, хоча раніше військові запевняли, що «жертв немає».

Нагадаємо, що 1 жовтня винищувач не зміг злетіти. Займання літака сталось настільки швидко, що лише один з військових катапультувався, інший загинув. Однак, офіційно у Міноборони РФ цього факту не визнавали, поки у соцмережах, а згодом і місцевій пресі не розписали про «подвиг льотчика». Екіпаж нібито увів у бік повітряне судно, які могло врізатися в адмінбудівлю, де перебували інші військові.

На місці вибуху вже встановили хвостову частину літака як обеліск.

Нагадаємо, літак викотився за межі злітно-посадкової смуги та загорівся. Потім пролунав вибух. У відомстві Шойгу повідомляли про те, що обидва пілоти врятувались. Лише протягом жовтня у РФ сталось кілька «позаштатних ситуацій» з військовими літаками, зокрема у Єйську та  Іркутську, де судна падали на житлові будинки.        

Новини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському БельбекуНовини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському БельбекуНовини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському БельбекуНовини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському БельбекуНовини Вінниці / Через місяць росіяни визнали загибель пілота у кримському Бельбеку
Олег Верлан

26 жовтня, 2022