Через пожежу та смерть працівниці оголошено про підозру орендарці «Батерфляю» поблизу Літина на Вінниччині

Новини Вінниці / Через пожежу та смерть працівниці оголошено про підозру орендарці «Батерфляю» поблизу Літина на Вінниччині

Наразі 46-річній орендарці готельно-ресторанного комплексу «Батерфляй» у селі Садове Літинської громади Вінниччини оголошено про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 2 ст. 270 ККУ (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Про це NaПарижі повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області. Санкції статті передбачають до 8 років позбавлення волі. Розслідуванням займаються у Слідчому управлінні обласного главку.

Нагадаємо, вночі 22 грудня на території заміського комплексу відпочинку під час пожежі загинула 21-річна кримчанка, яка працювала та мешкала на території «Батерфляю». Ще  двоє людей травмувались, вистрибуючи з вікон приміщення на 6-му поверсі. Вчора орендарку затримали, а сьогодні оголосили про підозру.

На сайті комплексу повідомили, що скасовання всіх попередніх бронювань.

Фактам ICTV орендарка комплексу заявила, що готель був новим і пройшов всі необхідні перевірки. Підприємиця стверджує, що пожежа сталась у шестиповерховому корпусі, в якому були тільки працівники. 

У Вінницькому міськсуді 23 грудня жінці обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт до 23 лютого, хоча адвокат підозрюваної клопотав про нічний арешт.