Четвертокурсника Вінницького техуніверситету запросили до корпорації Boeing

Новини Вінниці / Четвертокурсника Вінницького техуніверситету запросили до корпорації Boeing

Студент ВНТУ Андрій Ісаков став призером Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine-2021», який відбувався 23-24 грудня. Призом стала поїздка на одну з найбільших світових аерокосмічних та оборонних корпорацій, а саме на завод Boeing у Сіетлі (штат Вашингтон, США).

Як повідомляє прес-центр університету, студент 4-го курсу спеціальності 121 – «Інженерія програмного забезпечення» з факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії за призове місце отримав премію у розмірі 5 тис. грн. та можливість поїхати на екскурсію до корпорації Boeing.

Андрій – відмінник навчання, стипендіат Верховної Ради України у 2021-22 навчальному році, переможець багатьох Всеукраїнських і Міжнародних ІТ-олімпіад і конкурсів.

«Цього року я посів призове місце у фіналі Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine-2021», тому мене чекає поїздка на завод... Тільки не на будь-який, а в корпорацію Boeing у Сіетлі (США). Чекаю з нетерпінням!

Участь у Всеукраїнському фестивалі інженерних талантів «Future of Ukraine» я беру вже не вперше. У 2019 році я став фіналістом «Future of Ukraine», проте тоді не виборов призового місця. Цього разу мені вдалося стати призером фіналу… Після цієї перемоги маю настрій слухати Sir Edward Elgar - Pomp and Circumstance March No.1», - розповів хлопець.