Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрму

Новини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрму

Калинівський районний суд виніс рішення про винуватість 36-річного жителя Хмільницького району у вчиненні розбійного нападу, у результаті якого загинув продавець трактора.

За цей злочин його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Подія трапилася взимку 2023 року, коли засуджений домовився про купівлю трактора у підприємця з Одеси. Під час зустрічі він вчинив розбійний напад, заволодівши трактором та грошима. Він вистрелив у продавця, який загинув на місці. Після цього злочинця затримали.

Наразі вирок не набрав законної сили.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури продовжує вести нагляд за цією справою, забезпечуючи виконання закону та правосуддя в інтересах громадянства.

Новини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрмуНовини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрмуНовини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрмуНовини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрмуНовини Вінниці / Чоловіка, який на Вінниччині застрелив продавця трактора, відправили на 15 років в тюрму
Михайло Білик

26 квітня, 2024