Чи пустять з Вінниці додатковий транспорт до Вінницьких Хуторів?

Новини Вінниці / Чи пустять з Вінниці додатковий транспорт до Вінницьких Хуторів?

На сайті Єдиної системи місцевих петицій не вщухають прохання вінничан про запуск додаткових маршрутів транспорту. Адже місто досить швидким темпом розширюється, через що гостро постає проблема з добиранням людей до роботи чи шкіл з нових районів Вінниці. Так, авторка звернення детально описує "пригоди" пасажирів, яким щодня доводиться їздити автобусом № 19 на роботу і з роботи

На сайті Єдиної системи місцевих петицій не вщухають прохання вінничан про запуск додаткових маршрутів транспорту. Адже місто досить швидким темпом розширюється, через що гостро постає проблема з добиранням людей до роботи чи шкіл з нових районів Вінниці. Так, авторка звернення детально описує "пригоди" пасажирів, яким щодня доводиться їздити автобусом № 19 на роботу і з роботи.

Зареєструвала петицію вінничанка Олександра Ювковецька. Жінка звертається з проханням упорядкувати рух автобуса №19 і збільшити кількість транспорту до Вінницьких Хуторів.

Також, авторка звернення точно описує всі "пригоди" пасажирів, які щодня їздять автобусом № 19 на роботу і з роботи.

"Ви уявляєте, як можна сісти в автобус, якого не було півтори години?", – обурено запитує вінничанка.

У районі прикінцевої зупинки автобуса № 19 поруч з Немирівським шосе завершується будівництво 24 десятиповерхових будинків, тому, наголошує жінка, проблема тільки загострюється.

"Ми не просто мріємо про продовження тролейбусних маршрутів № 2 та № 10, а вимагаємо терміново звернути увагу міської влади на ситуацію з даним маршрутом", – йдеться в петиції.

До кінця збору підписів залишилося 12 днів. Станом на 31 липня петицію підписали 33 особи з 350 необхідних.