Дівчину відкинуло на три метри: у Ситуаційному центрі Вінниці оприлюднили відео ДТП на Соборній

Новини Вінниці / Дівчину відкинуло на три метри: у Ситуаційному центрі Вінниці оприлюднили відео ДТП на Соборній

Відео ДТП на вулиці Соборній, яке сталось ввечері 30 січня, оприлюднили у Ситуаційному центрі Вінниці. Ситуація викликала жваву дискусію серед містян. Частина коментаторів винять в аварії дівчину, яка перебігала вулицю, інші вважають, що водій, який її збив, мав би перед «зеброю» пригальмувати.

Нагадаємо, раніше Парижі писав, що у центрі Вінниці на «зебрі» легковик збив дівчинку. Її госпіталізували до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Слідство розпочало кримінальне  провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Кадри з місця події розділили думки вінничан. Вже перебуваючи на пішохідному переході,  дівчина пришвидшилась, коли побачила автомобіль швидкої допомоги. Поспішала, не пропустила медиків. Фактично вона бігла. А потім потрапила під Chevrolet, який рухався з протилежного боку вулиці.

Так, водієві легковика фари «швидкої» могли «засліпити» очі, але він не пригальмував перед «зеброю». Від удару дівчина відлетіла на майже три метри від автівки. Дивом вінничанка не отримала суттєвих ушкоджень.  

Макс Мельник

31 січня, 2022