Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»

Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»

Як і у 2015-му залучення на війні на Донбасі мешканців далекого Прибайкалля та Забайкалля викликає подив. Чому нащадки степовиків-монголів у такій кількості погоджуються вмирати за «руський мир» в іншій країні?.. Відповіді на поверхні. Більш того, аби ці азійські воїни були у відповідному «тонусі» до них прислали навіть бурятський театр з радянсько-патріотичним репертуаром.

Черговий подарунок у вигляді розсекречування військових підрозділів рашки, які беруть участь у агресії проти України, зробили цього разу журналісти з далекої Бурятії...

І не лише військових!

Хочете дізнатись усе про росгвардію колишніх «степових орлів» - нащадків Чингісхана, а нині вірних слуг пуйловського режиму, які щойно повернулись додому після «ратных дел» - будь ласка! І також про командира їхнього. Він також дуже «медійна» персона. Особливо під час проведення різноманітних мілітаристських та ура-пропагандистських заходів за участю місцевих дітей та молоді!

Але не росгвардійцями єдиними...

І ось тут на арену виходить ще такий собі місцевий театр народної музики та танцю «Забава», що теж гастролював на територіях абортних дітей пуйла «днр» та «лнр» - «для поднятия боевого духа и поддержки военнослужащих в госпиталях, офицерских домах и на местах временной дислокации вооруженных сил...»

До речі, цей театр також дуже «публічний» та «медійний». Є навіть їхня сторінка у вже ворожому в рашці Інстаграмі... Деякий репертуар та фото - відповідні... Можна переглянути у відкритому доступі...

Схоже, історія з Кобзоном та обгорілим вузькооким танкістом у окупованому Донецьку взимку 2015 року – «Вы бурят? Как я рад!», нічого нікого так і не навчила...

І замість P.S.

Один з місцевих сайтів станом на 23 березня цього року нарахував вже 94 мешканця степової республіки, які загинули під час інтервенції до України (коли офіційні визнані РФ втрати сягали 1500)... Більш свіжих даних на сайті поки що немає, однак мартиролог більшає щодня...

Здавалось б, до чого тут концерти та накачування мілітаризмом й ненавистю місцевих дітей та молодь? Треба ж місцевих надихати на війну, щоб погоджувались на вбивства без запитань. Забавна «Забава», так?

До речі, у бурятських ЗМІ інколи можна зустріти і онлайн опитування жителів Улан-Уде щодо кількості загиблих. Так от, місцеві буряти вважають, що українці їх знищують через зовнішність (адже росіян важко відрізнили від українців, а бурятів легко), а воювати вони йдуть через відсутність роботи та перспектив на батьківщині. І ще цікаво, що літні бурятки цілком схвалюють нищення українців та політику Путіна, а от молодь не розуміє, що коїться та де ця Україна.

Скріни додаються...

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»Новини Вінниці / Для «бойових» бурятів в Україну на допомогу прислали тамтешній театр «Забава»
Олег Верлан

21 квітня, 2022