Для забезпечення продовольчої безпеки України компанія «Ді Енд Ай Еволюшн» відвантажила понад сотню тисяч пляшок олії

Новини Вінниці / Для забезпечення продовольчої безпеки України компанія «Ді Енд Ай Еволюшн» відвантажила понад сотню тисяч пляшок олії

Забезпечення бізнесу, протидія гуманітарним загрозам та допомога захисникам – пріоритети діяльності ТОВ «Ді Енд Ай Еволюшн».

Керівництво та персонал компанії з перших днів війни активно долучились до економічного фронту, підтримуючи своїх працівників, забезпечивши роботою та зарплатою співробітників. ТОВ «Ді Енд Ай Еволюшн» також змогли задовільнити потреби у своїй продукції для формування продовольчих резервів та надання гуманітарної допомоги найбільш постраждалим від російської агресії областям України. А саме за листами виконкомів з Вінниці, Козятина, Чернівців, а також Вінницького обласного центру цивільного захисту, відвантажено більше 137 тисяч пляшок олії.

На підприємстві зазначають, що пишаються своїми співробітниками, які стали до лав ЗСУ та територіальної оборони. Зі свого боку компанія всіляко допомагає їм, забезпечуючи усім необхідним, зокрема захисною амуніцією. Аналогічним чином підтримуються також й інші силові структури.  

Важливим фактором для підприємства стало попри складнощі надати можливість відновитися та запрацювати інших компаніям – постачальникам, перевізникам, тощо. Завдяки цьому персонал десятків фірм-партнерів отримує зарплатню, а бюджети різних рівнів – податки та збори, що вкрай потрібні державі та місцевим громадам.

Більш того, компанія прийняла рішення про сплату ПДВ своїм постачальникам, не зважаючи на те, що поки не зрозуміло чи відновиться централізоване відшкодування.

Загалом з 24 лютого, не зважаючи на війну, вже сплачено майже 2,5 млн гривень податків та зборів.   

У компанії наголошують, що базуються на принципі: «Кожен має виконувати свою роботу, яка наближає нашу спільну перемогу», тому дякують ЗСУ за можливість працювати.  

Олеся Рудницька

10 квітня, 2022