Для збору коштів на форму для юнацької збірної клуб «Вінницькі Вовки» організовує благодійну лотерею та набір дітей

Новини Вінниці / Для збору коштів на форму для юнацької збірної клуб «Вінницькі Вовки» організовує благодійну лотерею та набір дітей

Клуб з американського футболу «Вінницькі Вовки» організує благодійну лотерею для збору коштів на форму для юнацької збірної України з флаг-футболу та набір у дитячу групу.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

«Повномасштабна війна, яку розв’язала росія на території України, знищує все. Вона ламає людські життя, руйнує міста, стирає з обличчя землі інфраструктуру, знищує українську культурну спадщину, перешкоджає повноцінно розвиватися науці, мистецтву, спорту.

В умовах війни ми намагаємось робити максимум задля підтримки та розвитку дитячого спорту. Виїжджати на змагання, показувати нашу міць та незламність, старатись, щоб піднімався наш прапор, лунав наш гімн – це важливо як для спортсменів, так і для всієї країни», - вказується у повідомленні.

У клубі наголошують, що у юнацької збірної України з флаг-футболу, 90% якої складають наші вихованці, підсилені спортсменами зі Здолбунова, з’явилась можливість взяти участь у турнірі, що відбудеться 24 вересня 2022 року у Словаччині.

«Батьки дітей беруть на себе всі витрати, пов’язані з поїздкою, однак, цього недостатньо.

Звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати 27 843 грн на форму для нашої збірної, яку ми зможемо використати і в майбутньому – на Чемпіонаті Європи 2023.

Для цього ми організовуємо лотерею.

Серед усіх, хто зробить благодійний внесок (незалежно від суми), ми розіграємо:

  • сувенірний шолом від «Вінницьких Вовків»
  • м'яч для американського футболу
  • футболку збірної з №1, яку ми спеціально забронюємо для вболівальників

Картка Приватбанку: 4731185617227415 (Хомин Євген, тренер збірної)

PayPal: [email protected]

Збір донатів триватиме до 9 вересня. Будемо вдячні за будь-яку допомогу!

Якщо нам вдасться назбирати більшу суму, ніж потрібно, увесь залишок ми перешлемо Благодійному Фонду Сергія Притули та обов’язково відзвітуємо.

Також наголошуємо, що зараз у нашому клубі триває набір новачків до дитячої секції з флаг-футболу. Запрошуємо на тренування хлопців та дівчат віком від 8 років.

Наш спорт розвиває швидкість та спритність, покращує фізичні якості, дисциплінує, виховує лідерські вміння та вчить працювати в команді», - зазначають спортсмени.

Ваша дитина зможе:

  • продуктивно тренуватись під керівництвом досвідчених наставників
  • брати участь у всеукраїнських змаганнях
  • бути учасником національних збірних
  • їздити за кордон на міжнародні турніри та чемпіонати
  • проводити дозвілля у дружньому колі своїх ровесників

Деталі за телефонами:

+380635744841

+380985243898

admin

5 вересня, 2022