Драйв, прем’єри і кращі хіти: Арсен Мірзоян у неділю здивує Вінницю

Новини Вінниці / Драйв, прем’єри і кращі хіти: Арсен Мірзоян у неділю здивує Вінницю

Один із найхаризматичніших співаків України Арсен Мірзоян у неділю з двома великими концертами виступить у Вінниці.

4 грудня о 16.00 і 19.00 у театрі ім. Садовського подарує нам незабутні години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери і вражаючих прем’єр!

Вінничани та всі гості міста одними з найперших почують нові пісні Арсена Мірзояна з нового альбому «Монархія» та, звісно, всі улюблені хіти: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Королева», «Джеральдіна», «Паперовий сніг», «Подружка» та багато інших, які будемо співати усією залою.

— Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно! — обіцяє Арсен Мірзоян.

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. Арсен Мірзоян — по-справжньому унікальне явище української сцени. Артист, який як ніхто інший, вміє так проникливо донести найважливіші істини.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, пісні, у які покладено душу, зігрівають серце та дарують щастя, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

У своєму новому, вже шостому за рахунком, альбомі Арсен Мірзоян неабияк здивував музичними експериментами, давши ще більше рок-н-ролу і драйву.

За емоціями нова платівка вийшла вражаючою! «Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

— Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік — монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде, — пояснює метафоричну назву альбому Арсен Мірзоян.

Як справжній патріот, із найперших днів повномасштабної війни Арсен Мірзоян активно взявся за волонтерство, яким займається ще з 2014 року.

Кількість автівок, які із друзями співак передав захисникам на передову, вражаюча — понад 1000 авто!

— Я заправив повний бак бензину вже після другого вибуху. Стояв на пагорбі і дивився, як прокидається місто. Дивний стан: очі бачать, вуха чують, а розум відмовляється у це вірити. Сюр якийсь! Своїх дівчат треба було рятувати, міркував, коли і куди я їх повезу, — згадує свої відчуття у жахливий ранок 24 лютого співак. — Коли повернувся у Київ, ми з Олександром Положинським примкнули до одного з підрозділів. Нам видали зброю і набої. І так днів 10 ми сиділи на позиції —  була загроза висадки десанту… А потім активно пристав до волонтерської справи, ми із друзями почали приганяти автівки. Підтримувати одне одного і тримати стрій — головне сьогодні. Як би не від­далявся від нас фронт, не тре­ба забувати, що війна триває, і кожен день треба ро­бити все, аби наближати нашу перемогу.

Біль, переживання і водночас невимовну рішучість і сміливість всіх українців Арсен Мірзоян втілив у нових потужних піснях «Моя країна», «Вальс Ірпінь» і пісні про Херсон.

— Маємо встигнути жити! — головний меседж, під яким пройдуть концерти співака у Вінниці.

Приходьте за безцінними враженнями у неділю, 4 грудня, о 16.00 і 19.00 у театр ім. Садовського на концерти Арсена Мірзояна.

Буде дійсно вражаюче!

Останні квитки на концерт можна придбати на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», Вінницькій філармонії, Royal pub, магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь–яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

admin

3 грудня, 2022