Другий розіграш призів у рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя» визначив серед вінничан 30 переможців

Новини Вінниці / Другий розіграш призів у рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя» визначив серед вінничан 30 переможців

У Вінниці 15 листопада відбувся другий етап розіграшу в рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя». 30 призів розіграли серед вакцинованих містян, які зареєструвались до 13 листопада. Загалом це 17 475 вінничан. Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала у Вінниці 1 вересня. Долучитись до неї можуть люди, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації.

«Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала 1 вересня. 30 вінничан стали переможцями першого етапу розіграшу акції.  Вони виграли 15 телевізорів та 15 велосипедів. Дуже приємно, що всі учасники підтвердили, що вони вакциновані та правильно подали документи. Сьогодні другий етап – знову будемо розігрувати 15 телевізорів та 15 велосипедів. Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» спрямована на стимулювання мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватись від COVID-19. Сьогодні Вінницька область одна з небагатьох областей, яка  ще у «помаранчевій» карантинній зоні, і сподіваюсь, що  тенденцію щодо поширення коронавірусу в області та у Вінниці зокрема ми зможемо зберегти», - зазначив заступник міського голови, голова конкурсної комісії акції «Вакцинуйся. Збережи життя» Андрій Очеретний.

Також він розповів, що на сьогоднішній день у громаді першу дозу антиковідної вакцини отримали 123 068 людей, це 41% дорослих жителів громади. Повний курс пройшли 90 048 вінничан (30%) від дорослого населення.

Згодом конкурсна комісія проголосувала за те, що потенційними переможцями в ході другого розіграшу стануть 30 учасників, з 1 по 15 номери – майбутні власники телевізорів, а від 16 до 30 – велосипедів.

Визначення потенційних переможців, як і під час І-го розіграшу, відбулося автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Ті учасники акції, які стали переможцями І етапу – не можуть брати участь у наступних розіграшах. 

«Ми попередньо підготували відповідні записи для завантаження в систему. Вона автоматично сформує список 30 потенційних переможців. У нас завантажено 17 475 записів. Розіграш публічний, тому усі охочі зможуть перевірити його результати», - розповів директор департаменту інформаційних технологій міськради Володимир Романенко.

Система сформувала список з 30 потенційних переможців другого етапу розіграшу призів. Його у прямому ефірі оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. А конкурсна комісія затвердила попередній список потенційних претендентів на перемогу.

До 17 листопада департамент охорони здоров’я міської ради здійснить перевірку щодо проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації. Потім конкурсна комісія за результатами проведеної перевірки затвердить список переможців, – власників розіграних 15 телевізорів та 15 велосипедів, – окремим протоколом. А департамент економіки і інвестицій після затвердження остаточного списку переможців акції повідомить їм дату і час вручення подарунків. Список буде оприлюднений в засобах масової інформації. 

Фінальний етап розіграшу відбудеться 17 грудня, тоді розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Щоб зареєструватись в акції необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia