ДТП на Вінниччині: Mercedes-Benz на трасі виїхав на зустрічну смугу та майже «розчавив» старенькі «Жигулі»

Новини Вінниці / ДТП на Вінниччині: Mercedes-Benz на трасі виїхав на зустрічну смугу та майже «розчавив» старенькі «Жигулі»

Ввечері 27 листопада на автодорозі М-21 Житомир-Могилів-Подільський у Козятинській громаді Хмільницького району Mercedes-Benz виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2109». Внаслідок ДТП травми отримала 51-річна пасажирка «ВАЗу». Її доставлено до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась близько 18.00. За кермом Mercedes-Benz перебував 27-річний вінничанин.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварій. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Водій освідуваний, він тверезий.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

28 листопада, 2022