ДТП поблизу Вінниці: травмовано водія та 7 пасажирів пасажирського автобусу

Новини Вінниці / ДТП поблизу Вінниці: травмовано водія та 7 пасажирів пасажирського автобусу

Поблизу села Якушинці поблизу Вінниці 22 вересня сталась ДТП, зіткнулись автобус «Богдан» і вантажівка «МАЗ». В результаті аварії восьмеро людей госпіталізовані до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

За попередньою інформацією слідства, близько 18 години на автодорозі М-30 сполученням Стрий-Кропивницький-Ізварине 43-річний водій автобуса «Богдан», житель Літинської територіальної громади, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «МАЗ» під керуванням 41-річного водія, мешканця Хмельницької області.

Внаслідок аварії водій автобуса та семеро його пасажирів, жителів Вінницького району, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Водій вантажівки не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом ДТП слідством проводиться розслідування у провадженні за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

23 вересня, 2022