ДТП з парканом: на Вінниччині двоє людей опинились у лікарні

Новини Вінниці / ДТП з парканом: на Вінниччині двоє людей опинились у лікарні

Внаслідок ДТП 27 лютого, у Могилеві-Подільському 19-річний водій автомобіля Opel Vectra та його 20-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до місцевої лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 17.00 по вулиці Острівській, місцевий житель керуючи автомобілем Opel Vectra, не обравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням допустив наїзд на бордюр. Внаслідок цього транспортний засіб в’їхав паркан одного з домогосподарств та перекинувся.

У результаті аварії водія та його пасажира було госпіталізовано до медичного закладу. Водій автомобіля освідуваний, він тверезий.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. 

За фактом автопригоди розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

28 лютого, 2023