Двох підлітків у Вінниці затримали після крадіжки партії алкоголю

Новини Вінниці / Двох підлітків у Вінниці затримали після крадіжки партії алкоголю

У парковій зоні на Тяжилові інспектори патрульної поліції затримали двох неповнолітніх вінничан, які, ймовірно, причетні до крадіжки алкогольних напоїв. Хлопці «бомбанули» кіоск 22 січні близько 18.00.

У парковій зоні на Тяжилові інспектори патрульної поліції затримали двох неповнолітніх вінничан, які, ймовірно, причетні до крадіжки алкогольних напоїв. Хлопці «бомбанули» кіоск 22 січня близько 6-ї ранку.

Як повідомляють у патрульній поліції Вінниччини, на спецлінію 102 зателефонував водій вантажівки. Він став свідком того, як двоє молодих хлопців розбили холодильник біля кіоску на автовокзалі «Східний», що на вулиці Ватутіна. Юні зловмисники дістали звідти чималу кількість пляшок з алкоголем та втекли у напрямку парку.

Поспілкувавшись із заявником, патрульні з’ясували зовнішні прикмети правопорушників. Схожих за описом хлопців інспектори затримали в парку неподалік автовокзалу. Ними виявились двоє 17-річних вінничан, один з яких спочатку навіть намагався втекти.

Біля хлопців патрульні виявили 20 пляшок пива різних виробників. На місце події для з’ясування всіх обставин справи прибула слідчо-оперативна група.