Ефект бумеранга: у російському Бєлгороді повідомляють про вибухи

Новини Вінниці / Ефект бумеранга: у російському Бєлгороді повідомляють про вибухи

У російському Бєлгороді сьогодні, 18 грудня, знову не спокійно. У місті пролунали вибухи. Місцева влада каже, що працювала ППО - в одному з кварталів помітили дим, пошкоджено домівки та автівки.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Жителі Бєлгорода писали, що почули серію вибухів у небі. Пізніше в одному з житлових кварталів помітили дим. У деяких будинках повибивало вікна. Нібито через «влучну» роботу ППО. Публікують і знайдені уламки снарядів. Також у соцмережах зазначають, що уламки ракети упали на автомобіль.

Реагуючи на численні факти, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що у регіоні спрацювала ППО.

«На даний момент відомо про чотирьох постраждалих. Бригади медиків доставляють їх до лікарні. Знаходжусь на місці події. Більш детальна інформація буде пізніше», - зазначив Гладков.

Зазначимо, з Бєлгорода постійно обстрілюють український Харків. Ефект бумеранга ніхто не відміняв.

P.S. Пізніше Гладков повідомив, що в Бєлгородському районі є один загиблий і один постраждалий. Пошкоджено птахофабрику. У самому Бєлгороді, за його словами, постраждали 4 багатоквартирні будинки, 14 будинків у приватному секторі та 9 автомобілів.  Один із восьми поранених – у реанімації. Руйнування завдано уламками ракет до систем С-300 російської ППО.

Олег Верлан

18 грудня, 2022