Екоінспектори виявили в одному із заповідників Вінниччини порушень на понад півмільйона гривень (ФОТО)

Новини Вінниці / Екоінспектори виявили в одному із заповідників Вінниччини порушень на понад півмільйона гривень (ФОТО)

Під час перевірки природно-заповідного фонду працівниками вінницької держеко інспекції і, було виявлено ряд порушень використання режиму території,  в тому числі – незаконний зріз дерев. А розмір шкоди становить понад 500 тис грн.

Під час перевірки природно-заповідного фонду працівниками вінницької держекоінспекції було виявлено ряд порушень використання режиму території, в тому числі – незаконний зріз дерев. Розмір шкоди становить понад 500 тис грн.

Як повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, інспекториами було проведено позаплановий контроль дотримання вимог природоохоронного законодавства щодо забезпечення режиму охорони та збереження ботанічної пам'ятки природи місцевого значення «Комарівський парк «Огруд» .

В межах парку було виявлено засмічення території твердими побутовими відходами та виявлено видалення зелених насаджень без наявності затверджених дозволів та лімітів на використання природних ресурсів.

За матеріалами перевірки на відповідальну особу складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП, який направлено на розгляд до судових органів.

Розмір шкоди, заподіяної внаслідок знищення дерев становить 578 200 грн. 50 коп.

Новини Вінниці / Екоінспектори виявили в одному із заповідників Вінниччини порушень на понад півмільйона гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Екоінспектори виявили в одному із заповідників Вінниччини порушень на понад півмільйона гривень (ФОТО)Новини Вінниці / Екоінспектори виявили в одному із заповідників Вінниччини порушень на понад півмільйона гривень (ФОТО)