Емоції будуть шалені! Чим 25 серпня здивує вінничан Фестиваль аніме і K-pop?

Новини Вінниці / Емоції будуть шалені! Чим 25 серпня здивує вінничан Фестиваль аніме і K-pop?

Це буде найяскравіша подія серпня у Вінниці!

25 серпня о 17.00 у театрі ім. Садовського пройде яскравий, феєричний, незабутній Фестиваль аніме і K-Pop «Summer Anime&K-Pop Fest»!

Глядачів чекають вибухові концерти зірок із Японії та України, цікаві фотозони з улюбленими аніме і K-Pop-героями, яскраве косплей-дефіле, танцювальні виступи K-pop cover груп, ексклюзивний аніме і K-pop-ярмарок, багато конкурсів та феєричні емоції від кожної миті!

А під час благодійного аукціону збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

— Це буде незабутній подарунок для всієї молоді, яка захоплюється аніме та любить K-Pop-музику! – гарантують організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Фестиваль «Summer Anime & K-Pop Fest» цього року проходить у 22 найбільших містах України. Подія буде дуже цікавою та яскравою!

Перший сюрприз, який чекатиме глядачів на фестивалі – фотозони з персонажами найвідоміших аніме, ігор і улюбленими K-Pop-ідолами у повний зріст.

Також діятиме аніме і K-Pop-ярмарок, а протягом всього фестивалю проходитиме величезна кількість конкурсів, ігор та концертів.

— Якщо ви захоплюєтеся поп-культурами Азії — цей івент точно для вас! — розповідають творці фестивалю — команда Hebihebi agency. — Ви зможете поспілкуватися з однодумцями, гарно провести час зі своїми старими друзями і знайти нових, сфотографуватися з косплеєрами і улюбленими персонажами у нашій фотозоні, послухати улюблені пісні у живому виконанні, подивитися на класні виступи наших запрошених зірок і місцевих команд, потанцювати, пограти в цікаві ігри та конкурси. Розважальна програма така різноманітна, що ми нікого не розчаруємо!

Вікових обмежень немає, тому на фестиваль можуть приходити глядачі будь-якого віку.

А ще, звертають увагу організатори: приходити у косплеї не обов'язково, можна бути у самому звичайному одязі.

Найгарячішими подіями фестивалю стануть концерти спеціальних запрошених зірок.

Україну на фестивалі представить співачка Vioria з Гостомелю, яка працює у незвичному жанрі — кітті-рок.

— Ви точно чули її у TikTok, і у багатьох анімешників вона вже давно в плейлисті! — розповідають про співачку організатори. — У своїх піснях Vioria максимально відверто розповідає про почуття, що знайомі кожному підлітку. Її дебютний міні-альбом «6 причин закохатися» став одним із найцікавіших українських релізів минулого року, і ми дуже раді, що в Україні з'являється все більше класних сучасних артистів із крутим матеріалом. Як тільки ми послухали треки Vioria, зрозуміли, що вона та її музика чудово впишуться у формат нашого фестивалю. Тож готуйтесь насолоджуватись неординарним кітті-рок!

Апогеєм фестивалю «Summer Anime & K-pop Fest» буде виступ хедлайнера — зіркового гостя з Японії, відомого співака і гітариста SAИA Taki3awa, який вже близько 20 років виступає на великій сцені по всьому світу.

SAИA Taki3awa відомий як сольний виконавець і гітарист віжуал-кей групи Kain, а також за спільною роботою з популярними японськими сею (ті, хто озвучує аніме) і такими виконавцями, як Satsuki (ex-rentrer en soi), Kazuki Yao (сею в One Piece, Gundam), Hiroaki Takahashi (сею в Prince of Tennis, Gashbell).

Надзвичайні емоції від його шаленого виступу дійсно варто відчути!

Це до мурашок, коли у перервах між піснями SAИA запитує:  «Where's my Honey?» — і всі на фестивалі гучно відповідають: «Here!»

SAИA Taki3awa запалює всіх винятковою харизмою і надзвичайно активним спілкуванням із публікою. А у знак підтримки України та українського народу перед приїздом до нас вивчив Гімн України на гітарі і саме нашим національним скарбом тепер розпочинає кожен концерт у турі, підіймаючи також український стяг.

— Цього літа я повернувся в Україну, щоб підтримати всіх вас і провести чудове шоу, — ділиться японець. — Спершу мені було трохи страшно приїжджати, але мої друзі, українські колеги та мої шанувальники — ви продовжуєте жити і нічого не боїтесь. Тому і я більше не боюся! Ми зараз живемо історією. Важко змінити ситуацію, але ми можемо змінити повсякденне життя. Давайте разом зробимо гарні спогади про це літо. До зустрічі дуже-дуже скоро! Слава Україні!

Не пропустіть незабутній Фестиваль аніме та K-pop у Вінниці!

25 серпня о 17.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського всіх будуть переповнювати фантастичні враження!

Квитки на фестиваль купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

16 серпня, 2023