«Феєрверк ще дуже довго салютував»: бійці 41 ОМБр розповіли як «птах»-танк зменшує окупантів

Новини Вінниці / «Феєрверк ще дуже довго салютував»: бійці 41 ОМБр розповіли як «птах»-танк зменшує окупантів

Коли піхоті важко у бою, танкісти завжди підтримають її вогневою міццю та могутньою бронею. Нещодавно українські танкісти влаштували «феєрверк» росіянам. А свої машини вона називають «птахами»… Через швидкість руху.

Про це повідомляють у 41 окремій механізованій бригаді.

«Нещодавно ми добряче наваляли ворогам, - розповіли бійці «Марс», «Грек» та командир взводу «Жара». – За даними аеророзвідки стало відомо, що ми накрили якійсь «елітний» підрозділ. Навіть неозброєним оком здалеку на ворожих позиціях були видимі яскраві пожежі й вибухи. Той феєрверк ще дуже довго салютував.

Ми тоді швидко виїхали, попрацювали і після успішного виконання бойового завдання - знову бігом до укриття! Щоб росіяни не встигнули оговтатись та вдарити по нас у відповідь. Це лише зовні танк – громіздкий та неповороткий. Насправді, наша рідна машина літає наче птах».

«Жара», «Марс» та «Грек» констатують, що чи не кожен їхній бойовий побратим має свій рахунок до російських окупантів.

«З нами служить боєць з Херсону, який пережив захоплення міста, окупацію, терор, пекельні обстріли та знищення Каховської ГЕС. Після довгоочікуваного звільнення Херсону відразу призвався добровольцем. Колись працював автомеханіком, має золоті руки і великий хист до техніки. У нас він став вправним танкістом», - розповідають бійці.

«Наші танкісти постійно напоготові. Щомиті готовий стати у бій і їхній залізний друг», - посміхаються хлопці, додавши, що «є багато сюрпризів для окупантів».

admin

28 грудня, 2023