Фотохудожник за покликанням та інженер за фахом – у Вінниці презентували роботи Сергія Мороза

Новини Вінниці / Фотохудожник за покликанням та інженер за фахом – у Вінниці презентували роботи Сергія Мороза

Інженер енергетик з Вінниці презентував персональну виставку творів сучасного мистецтва. Роботи, виконані у техніці сублімативної фотографії, зацікавили галеристів з Києва та Варшави.

Інженер-енергетик з Вінниці презентував персональну виставку творів сучасного мистецтва. Роботи, виконані у техніці сублімативної фотографії, зацікавили галеристів з Києва та Варшави.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Вінницяобленерго»

«Кожна робота - певний душевний порив, що вилився в оригінальний образ. Він, ніби і знайомий, але не має певного конкретного змісту. Це лише декоративна пляма. Якщо глядач, дописуючи образ власною уявою, побачить щось своє, індивідуальне, то я буду безмежно радий», - розповідає автор світлин Сергій Мороз.

Зазначимо, що на презентацію інженер запросив і своїх колег - енергетиків, і колег художників.

Зазначимо, митець не вперше представляє свої роботи на широкий загал.

Нещодавно Сергій Мороз отримав запрошення від столичних галеристів. Також є пропозиціії від польських митців, яким подобаються творчі експерименти вінничанина.

Виставка у нашому місті організована регіональним представництвом НСФУ та клубом фотомистецтва «Обрій», подивитись її можна в бібліотеці №11 по вул. Князів Коріатовичів, 189.