Генерал Педос перед Великоднем звернувся до вінничан із закликом (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Генерал Педос перед Великоднем звернувся до вінничан із закликом (ВІДЕО)

Під час Великодніх свят на Вінниччині майже 1200 поліцейських нестимуть службу поблизу храмів, в яких проводитимуться богослужіння. Заздалегідь очільник вінницьких правоохоронців Юрій Педос звернувся до вірян із закликом дотримуватися каратинних вимог.

Під час Великодніх свят на Вінниччині майже 1200 поліцейських нестимуть службу поблизу храмів, в яких проводитимуться богослужіння. Заздалегідь очільник вінницьких правоохоронців Юрій Педос звернувся до вірян із закликом дотримуватися каратинних вимог.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області, близько 700 правоохоронців щодня забезпечуватимуть правопорядок на вулицях населених пунктів області, у складі піших та мобільних патрулів, на контрольно-пропускних та карантинних постах. Цілодобово чергуватимуть посилені слідчо-оперативні, вибухотехнічні групи поліції, групи швидкого реагування.

Майже 1200 правоохоронців на Великодні свята перебуватимуть поблизу храмів. Зокрема працюватиме поліція діалогу. Генерал Педос підкреслив, що у разі потреби підлеглі проводитимуть роз’яснювальну та профілактичну роботу. Але у випадку грубого порушення закону поліцейські реагуватимуть відповідно до чинного законодавства.

У поліції закликають мешканців Вінниччини дотримуватись діючих карантинних вимог. Адже це всім збереже здоров’я та життя.

Макс Мельник

18 квітня, 2020