Кампанія проти «ТІК»: росіяни масово блокують, але новий патріотичний хіт гурту все одно залетів у тренди!

Новини Вінниці / Кампанія проти «ТІК»: росіяни масово блокують, але новий патріотичний хіт гурту все одно залетів у тренди!

Тиждень тому, 3 червня, гурт «ТІК» презентував live-відео на вогняний хіт «Кацапи» з нового альбому «18+». Гаряча патріотична прем’єра одразу пішла у народ і всього за тиждень потрапила у тренди YouTube: ТОП 4 найпопулярніших кліпів в Україні.

Водночас, як повідомив фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк, гурт зіткнувся із масовим блокуванням і знесенням алгоритмами всіх соцмереж дописів, сторіс та відео, де є сама згадка пісні «Кацапи».

«Москалі дуже образились на нашу пісню про них «Кацапи») Блокують всюди: дописи, сторіс та відео «позносило» у Facebook, Instagram і Tik Tok як на моїх власних сторінках, і офіційних сторінках «ТІК», так і у наших слухачів. Після москальських скарг «тендітні» алгоритми соцмереж приписують нам «пропаганду ненависті» і «мову ворожнечі» лише за пісню і слова. Не кажучи вже про щоденне блокування правдивих фото й відеосвідчень всіх жахів, які коять в Україні росіяни, — коментує Віктор Бронюк. — Їх і їхніх ботів багато. Але нас з підтримкою всього світу значно більше. Поборемо! І всі блокування, і русняву нечисть. Бо не питали і не будемо, як жити на власній землі! А як історик за освітою знову ж нагадаю: москалі і кацапи — це та сама «історічєская справєдлівость» у назві тої орди, так що валимо далі їх на всіх фронтах. І щиро дякуємо всім нашим слухачам і глядачам за перегляди, репости, відмітки, реакції, ваші кавери й коментарі, які, що візьми — то ж справжній шедевр! Чого тільки варта історія нашої патріотки-слухачки Олени, яка тримає музичний фронт у Європі. Працює далекобійницею, тож поділилась, як, їдучи європейськими дорогами, у фурі в неї лупашить на всю: «Нах… ідіть, москалі».

Попри блокування, реакція на пісню у соцмережах шалена.

Коментарі до «Кацапів» — готові меми і перли, як на підбір:

«На совбез оон цю пісню. Небензі крутити і вдень, і вночі!»

«Пісня на 500 років вперед! Включити обов'язково в шкільну програму по співам. Вчити всім поколінням українців як мантру!»

«Як завжди змістовно, лаконічно і ритмічно. Приспів потрібно вписати в доктрину МЗС України».

«Пісня на день перемоги!»

«Змістовна пісня. Базова. Мантра. Доповнення до тези Митця: «Від’ї@іться від нас»

«Цей хіт ще будуть наші правнуки співати!»

«Оце від душі, «по-домашньому».

«Як маслом з медом. Крим чекає ЗСУ».

«Здається, з'явився конкурент Тарасу Шевченко».

«Пісня століття) усі сусіди недокраїни зрозуміють».

«Переможець Євробачення 2024».

«Це другий гімн України!»

«Як можуть раби визволяти вільних» — це в нотатник».

«Після ночі обстрілів, пісня зазвучала ще голосніше! Нах.. ідіть, москалі! Обов'язково переможемо!»

«Повністю погоджуюсь з усім вищесказаним. Взагалі ïx можна називати як завгодно, бо людьми цих істот назвати язик не повертається».

«Крутяк! Вже поставив на будильник. З моменту «нах.. йдіть, москалі» — встаєш бистро і з настроєм».

«Пора вже. Бачив з фронту під цю пісню!»

«Інакше не скажеш. А що сказати, якщо вони вже весь світ задовбали?»

«Гарно сказано! Тільки мат підходить».

«Клас! Почувши, прямо пошкодувала, що давно не спілкуюся ні з ким з Росляндрії, а то б послала б їм цей хіт, хай би співали».

«Пісня — шедевр! Слова приспіву, як з язика зняли кожного, хто живе в Україні та вважає себе українцем».

«Тільки вийшла, а уже безсмертна пісня!»

«Мені 67 років, не сварюся матом, але співала разом з вами і це так класно! Браво!»

«Національна ідея набула рис. Від Подерв’янського до Бронюка».

Зацінив і поділився піснею на своїй сторінці у Facebook також речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат:

«Подзвонив Віктору Бронюку і попросив щось подібне записати для Повітряних Сил! Казав, подумає! Мабуть, є ідеї. Дякую, Вікторе, за гідний патріотичний контент! І без матюків тут ніяк) Разом — до перемоги!»

Як розповів Віктор Бронюк, насправді найпершими слухачами, які почули пісню «Кацапи», стали воїни-артилеристи, для яких гурт «ТІК» виступав у червні.

«Цих Героїв ще називають «хірургами» війни, адже, будучи фахівцями крупнокаліберної артилерії, по ворогам вони завжди б’ють точно, швидко і влучно, — говорить Віктор Бронюк. — Нашу прем’єру «Кацапи» воїни оцінили одразу. Й навзаєм — після концерту та години спілкування пригостили нас смачнющим солдатським борщем».

У той же день «ТІК» презентував хіт «Кацапи» на київському концерті.

Live-відео до пісні знімали саме у незламній українській столиці із глядачами, які за кілька секунд вивчили всі слова, гучно скандуючи їх разом із улюбленим «ТІК».

«Якщо не рахувати гру слів у «Тихій» пісні, «Кацапи» — перший трек, де «ТІК» дозволив собі нецензурні слова. Все, що чинять москалі, не вкладається у голові жодної адекватної людини на цій планеті, тому так і співаємо, без жодних прикрас і пом’якшень, — відзначає Віктор Бронюк. — Це ті єдині слова, які можна адресувати окупантам».

Нагадаємо, нещодавно після коментаря очільника ГУР України Кирила Буданова хітом соцмереж став ще один хіт гурту «ТІК».

Коментуючи свою «загибель» і дії москалів, Кирило Буданов процитував фразу з пісні «Алкоголізм» із найпершого альбому гурту «ТІК» «Літерадура» 2007 року.

— Ну де можна знайти логіку? Немає логіки в діяннях алкоголіка — є такий вислів. А тут ще й наркомани, то що скажеш?

 

Свою думку про патріотичний хіт «Кацапи» залишайте у коментарях до відео https://youtu.be/1JyurCCk9ZY

admin

12 липня, 2023