Керівник Roshen запевняє, що змусить «феміністку» Алісу розрахуватися за спалені декорації

Новини Вінниці / Керівник Roshen запевняє, що змусить «феміністку» Алісу розрахуватися за спалені декорації

Президент кондитерської корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський налаштований на судовий процес з активісткою Femen Алісою Виноградовою та запевняє, що не «відступить», поки вона не компенсує витрати.

Президент кондитерської корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський налаштований на судовий процес з активісткою Femen Алісою Виноградовою та запевняє, що не «відступить», поки вона не компенсує витрати. В інтерв’ю Ліга.net менеджер та акціонер корпорації заявив, що «ми подали до суду на даму, яка спалила стріт-арт», та з впевненістю зазначив, що не полише справу доки вона не поверне гроші.

За словами В. Москалевського, від дій дівчини збитки не великі – згоріло два ведмедя та трамвайчик. Але справа у принципі.  

«Терпець увірвався. Коли спалили ведмедів – ладно. Але трамвай став останньою краплею. Це вже вандалізм. Ці люди спиляли хреста на Андріївському узвозі, навіть не розуміючи, що це за хрест! Враховуючи, що вона (А. Виноградова, - прим. авт.) працює на різноманітних товаришів, нехай вони допоможуть їй матеріально», - вказав президент корпорації.

До речі, Аліса не єдина, хто причетний принаймні до спалення декорації у центрі Вінниці. За даними слідства, дівчині допомагав оператор – уродженець Вінницької області, який наразі працює у Києві. Про «зв’язки» цієї парочки читайте NaПарижі згодом.  

Нагадаємо, підпалювачка декоративного трамваю Аліса Виноградова показала свої оголені принади на Віденському балу.

Раніше стало відомо, що зупинятись на спаленому трамвайчику у Вінниці та ведмедику у Києві Аліса Виноградова не збирається. Наразі дівчина знаходиться на волі, і не обмежена у своїх діях.