Хабар в 300 000 гривень: директору одного з вінницьких енергопідприємств оголошено підозру

Новини Вінниці / Хабар в 300 000 гривень: директору одного з вінницьких енергопідприємств оголошено підозру

15 березня слідчі слідчого управління обласного главку та оперативники Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури затримали правопорушника під час отримання ним неправомірної вигоди.

56-річний директор одного з енергопідприємств м. Вінниці вимагав від керівника приватного підприємства 300 тисяч гривень за «сприяння» у безперешкодному погодженні технічних умов підключення об'єкта підприємницької діяльності до електромережі, а у разі не передачі вказаної суми «попередив», що процедура підключення може тривати приблизно 10 років.

Піч час невідкладних обшуків поліцейські вилучили гроші, отримані злочинним шляхом, та оригінали документів, за які вимагався хабар.

Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі за ч. 5 ст. 27 та ч. 4 ст. 368-3 Кримінального Кодексу України із конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування підозрюваний перебуватиме у слідчому ізоляторі, проте має право на внесення застави.

Новини Вінниці / Хабар в 300 000 гривень: директору одного з вінницьких енергопідприємств оголошено підозру Новини Вінниці / Хабар в 300 000 гривень: директору одного з вінницьких енергопідприємств оголошено підозру Новини Вінниці / Хабар в 300 000 гривень: директору одного з вінницьких енергопідприємств оголошено підозру