«Херсонщина - це Україна»: облрада провела екстрене засідання сесії

Новини Вінниці / «Херсонщина - це Україна»: облрада провела екстрене засідання сесії

Через підготовку російськими окупантами «референдуму» для «оголошення» у Херсонській області «народної республіки», депутати обласної ради провели екстренне засідання сесії.

Як на своїй Facebook-сторінці повідомив депутат Херсонської облради Сергій Рибалко, 44 депутати виступили проти утворення псевдореспубліки на території області.

«Сьогодні в засобах масової інформації, розганяється тема, що на нашій Херсонщині буде створена певна псевдо-республіка завдяки голосуванню обласної ради. Як депутат Херсонської обласної ради заявляю, що цього не буде ніколи. Ви, окупанти, можете пройти на Херсонщину, але це місце де вам завжди буде погано спатися. Ми приймемо рішення, але воно буде не таке, як вам хочеться. Воно буде на підтримку України»,- заявив Рибалко.

Голова Херсонської ОДА Олександр Самойленко в ефірі телемарафону підтвердив, що представники всіх сімох політичних партій, які є у Херсонській облради, на позачерговій сесії, яка відбулась сьогодні, 12 березня, одностайно підтримали єдину унітарну Україну. Депутати однозначно підтвердили, що Херсонщина – це Україна!

За його словами, херсонці ще покажуть всім, що вони найкращі патріоти.

Олег Верлан

12 березня, 2022