Колишня вінничанка Оля Полякова зажадала компенсації від Ляшка

Новини Вінниці / Колишня вінничанка Оля Полякова зажадала компенсації від Ляшка

Зірка естради та колишня вінничанка Оля Полякова влаштувала бурхливу словесну перепалку в прямому ефірі з головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Причина у карантинних обмеженнях, запроваджених урядом.

Зірка естради та колишня вінничанка Оля Полякова влаштувала бурхливу словесну перепалку в прямому ефірі з головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Причина у карантинних обмеженнях, запроваджених урядом.

В ток-шоу на каналі "Україна 24" співачка заявила, що посилення карантину ставить під загрозу існування деяких видів діяльності, зокрема музичної індустрії. За її словами, представники влади повинні провести серйозний діалог з ініціативною групою, яка представляє інтерес українського шоу-бізнесу.

«Те, як ви там кулуарно ухвалюєте рішення, і вважаєте це досягненнями – це смішно... Що ви можете запропонувати нам – артистам, музикантам, авторам – щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику стосовно себе? Скажіть: давайте зустрінемося, обговоримо все ініціативною групою. Ми вже зустрічалися у вересні – і нічого. Тільки хейт, звинувачення, скандали і так далі. Якщо локдаун – то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи і компенсуємо втрати», – заявила Полякова.

У відповідь Ляшко нагадав, що зустрічався зі співачкою в Мінкультури і обговорював можливі проблеми в зв'язку з карантином. При цьому, за його словами, артистам тоді пішли назустріч.

«Ми ухвалили рішення про 50% заповнюваності залів, про те, що ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів надягати маску, дотримуватися дистанції... Після цього через два тижні був концерт в Харкові і почалася ця ситуація...», – підкреслив головний санлікар.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова влаштувала скандал на телебаченні з міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим. Інцидент трапився через концерт артистки в Харкові, після якого нібито зросла захворюваність коронавірусом в регіоні. Співачка зажадала від Степанова визнати, що він помилився, і кількість заражених COVID-19 в Харківській області з того моменту зменшилася.

На пояснення Ляшка Полякова значила, що не контролювала ситуацію з концертом в Харкові.

«Це був не мій концерт... Це маніпуляція і висмикування. Вічно у вас у політиків одне і те ж... За що артисти повинні жити?» – обурилася вона.

У свою чергу головний санлікар, пояснив, що за гроші та компенсації не відповідає.

«Я – за здоров'я відповідаю. Концерти – це масове скупчення людей, де можлива потенційна небезпека інфікування. Тому я за обмеження масових заходів. Питання компенсацій – для цього, вибачте, є профільні міністерства», – підсумував Ляшко.

Зауважимо, Оля Полякова періодично опиняється у центрі «скандалів». Приміром, як після спільного фото з Філіпом Кіркоровим у Дубаї та його висловлювань щодо любові та однієї країни.

Олеся Рудницька

19 листопада, 2020